Klassisk kogt torsk i rødbedesuppemed peberrod

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Klassisk kogt torsk i rødbedesuppemed peberrod

  • 40 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 1 pk. Mou Hønsekødsuppe, 1000 g
  • 500 g torskefilet, skæres i mindre stykker
  • 300 g rødbeder, skrælles og skæres i tern
  • 1 rødløg, hakkes groft
  • 1 spsk. spidskommen
  • 2 spsk. friskrevet peberrod
  • 3 fed hvidløg, hakkes groft
  • 2 spsk. vegetabilsk olie, f.eks. rapsolie
  • Friskkværnet salt og peber

Fremgangsmåde

Suppen varmes op.
Imens sauteres rødbedetern og rødløg i olie i en gryde 8-10 min.
Vand hældes ved, så det næsten dækker.
Lad rødbederne simre 15-20 min., til de er møre. Spidskommen, hvidløg og suppe tilsættes og koges op.
Suppen blendes og holdes varm.
Torskestykkerne lægges i en pande og overhældes med kogende, letsaltet vand, så det lige dækker.
Sæt panden på varmen og lad simre 4-5 min.
Suppen fordeles i 4 skåle, og fisk og revet peberrod lægges i. Serveres straks.


Tips

Servér med tynde skiver rugbrød, smurt med smør, drysset med havsalt og peber og ristet på en pande ca. 3 min. på hver side.

Produkter