Lysegrøn forårssuppemed ærter, hvidløg og muskatnød

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Lysegrøn forårssuppemed ærter, hvidløg og muskatnød

  • 20 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 1 pk. Mou Hønsekødsuppe, 1000 g
  • 400 g grønne ærter, gerne fra frost
  • 2 fed hvidløg, hakkes groft
  • 0,5 tsk. friskrevet muskatnød
  • Friskkværnet salt og peber
  • Evt. friskbagt brød

Fremgangsmåde

Suppen koges op og blendes med ærter, muskatnød og hvidløg.
Suppen varmes igennem og smages til med salt og peber.
Serveres straks med f.eks. friskbagt brød.


Tips

Frisk suppen op ved at tilsætte 1 stk. fintsnittet fennikel marineret let i 1 spsk. citronsaft, 1 spsk. hakket dild, salt og peber. Lad den trække i 5 min.

Produkter