Majssuppe med sprøde sukkerærter, ingefær og safran

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Majssuppe med sprøde sukkerærter, ingefær og safran

  • 30 min.
  • 4 personer

Ingredienser

Majssuppe
  • 1 pk. Mou Oksekødssuppe, 1000 g
  • 4 majskolber
Tilbehør
  • 300 g friske sukkerærter
  • 0,5 dl sojasauce
  • 1 tsk. friskrevet ingefær
  • 1 knsp. safran, evt. mere efter smag
  • Friskkværnet salt og peber
Print opskrift

Denne majssuppe er lavet med oksekødssuppen fra Mou som base. Det gør både majssuppen meget nem og hurtig at lave og samtidig giver det en masse smag til suppen. Majssuppen er her serveret med sprøde sukkerærter, ingefær og safran.  


Fremgangsmåde

MAJSSUPPE

Oksekødsuppen varmes op. Se evt. vores guide til, hvordan man lettest åbner emballagen.

Majskolberne koges i saltet vand i ca. 20 min.

Majsene skæres fri af kolberne.

TILBEHØR

Soja, ingefær og safran tilsættes suppen, og der smages til med salt og peber.

Lad suppen simre lidt.

Suppen fordeles i 4 skåle, og majs og sukkerærter lægges i.

Serveres straks.


Tips

Du kan også servere et stykke hvid, dampet fisk, f.eks. rødspætte eller torsk, krydret med spidskommen og havsalt i suppen.

Du kan også tilføje andre grøntsager, som f.eks. kartofler for at give lidt mere fylde til majssuppen.

Oksekødssuppe

Oksekødssuppe

Kogt på oksekød, oksekraftben og suppeurter

Tænk på dampende oksekødssuppe, og du vil sikkert allerede fornemme styrken og mærke varmen brede sig i kroppen.

Derfor er suppen så dejlig til vinterdage og hyggeaftener, især efter en aktiv dag. Oksekødssuppen kan være et måltid i sig selv eller en appetitvækker til en god middag.

Det er derfor altid vigtigt, at suppen er fuld af kraft. Det er ikke blot varmen, der giver styrke, det er også smagen og næringen fra de gode råvarer.

Hos Mou laver vi oksekødssuppe på helt traditionel måde, og uden genveje.

Vi starter med den rigtige oksekødsfond, hvor vi har kogt kraften af oksekød, kraftben og suppeurter, og så bruger vi solide grøntsager, der også er repræsenteret i den danske køkkenhave som gulerod, selleri og porre.