Manhattan clam chowder

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Manhattan clam chowder

  • 40 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 1 pk. Mou Hønsekødsuppe, 1000 g
  • 8 kammuslinger
  • 2 gulerødder, skrælles og skæres i strimler
  • 3 bagekartofler, skrælles og skæres i tern
  • 4 stængler blegselleri, skæres i grove skiver
  • 2 tomater, kernerne fjernes og kødet skæres i strimler
  • 2 fed hvidløg, rives fint eller knuses
  • Vegetabilsk olie, f.eks. rapsolie
  • Friskkværnet salt og peber

Fremgangsmåde

Suppen koges op.
Gulerødder, kartofler, selleri, tomater og hvidløg sauteres i olie ca. 12 min. og smages til med salt og peber.
De sauterede grøntsager tilsættes suppen, som holdes varm.
Kammuslingerne duppes med et viskestykke og steges i olie på en pande ca. 4 min. på hver side.
Krydres med salt og peber. Suppen fordeles i 4 skåle, og kammuslingerne lægges i.
Serveres straks.


Tips

Suppen smages til med Noilly Prat og gratineres i ovn med låg af butterdej ca. 12 min. ved 185 °C.
Butterdejen skæres ud efter skålen, lægges over og trykkes godt fast om kanten.
Dejen pensles med æg inden bagning.

Produkter