Mild blomkålssuppemed kokos, passionsfrugt og rosastegt lam

(1 vurderinger) Min vurdering: 0

Mild blomkålssuppemed kokos, passionsfrugt og rosastegt lam

  • 25 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 1 pk. Mou Hønsekødsuppe, 1000 g
  • 400 g blomkål, skæres i grove buketter
  • 2 dl kokosmælk
  • 4 passionsfrugter
  • 400 g lammefilet
  • Friskkværnet salt og peber
  • Evt. purløg til pynt

Fremgangsmåde

Suppen bringes i kog.
Blomkål og kokosmælk tilsættes og koges med, til blomkålen er mør – ca. 12 min.
Suppen blendes og holdes varm i gryden.
Lammekødet steges på en pande ca. 4 min. på hver side, krydres med salt og peber og pakkes ind i stanniol.
Lad kødet trække ca. 6 min.
Suppen fordeles i 4 skåle. Passionsfrugterne flækkes, kødet tages ud med en ske og fordeles i supperne.
Lammekødet skæres i tynde skiver og lægges i supperne.
Pynt evt. med purløg og servér straks.


Tips

Tilføj letsaltede, sprøde agurketern. 200 g agurk skæres i små tern og drysses med ca. 1/2 tsk. salt.

Produkter