Oksekødsuppemed nudler, karryristede kødboller og sprød salat

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Oksekødsuppemed nudler, karryristede kødboller og sprød salat

  • 25 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 1 pk. Mou Oksekødsuppe, 1000 g
  • 180 g risnudler, koges som anvist og skylles i koldt vand
  • 200 g karryristede kødboller
  • 0,5 rød chili, skæres i tynde skiver
  • 0,25 icebergsalat, skæres i grove stykker
  • 0,5 tsk. fintsnittet citrongræs (kan udelades)
  • Evt. lidt frisk koriander
  • Friskkværnet salt og peber

Fremgangsmåde

Suppen varmes som anvist på emballagen.
Chili, salt, peber og citrongræs tilsættes, lad suppen simre i 3 min.
Kødboller, nudler, salat og koriander tilsættes suppen og serveres straks.

Produkter