Oksekødsuppemed nudler, karryristede kødboller og sprød salat

(1 vurderinger) Min vurdering: 0

Oksekødsuppemed nudler, karryristede kødboller og sprød salat

  • 25 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 1 pk. Mou Oksekødsuppe, 1000 g
  • 180 g risnudler, koges som anvist og skylles i koldt vand
  • 200 g karryristede kødboller
  • 0,5 rød chili, skæres i tynde skiver
  • 0,25 icebergsalat, skæres i grove stykker
  • 0,5 tsk. fintsnittet citrongræs (kan udelades)
  • Evt. lidt frisk koriander
  • Friskkværnet salt og peber
Print opskrift

Oksekødsuppe er en dejlig klar klassiske suppe, som kan bruges på et hav af måder. Vi har her tilsat nudler og karryristede kødboller for at give suppen ekstra fylde og smag. 

Velbekomme!

 


Fremgangsmåde

OKSEKØDSUPPE MED NUDLER, KARRYSTEGTE KØDBOLLER OG SALAT

Den frosne Mou oksekødsuppe varmes som anvist på emballagen.

Chili, salt, peber og citrongræs tilsættes, lad suppen simre i 3 min. 

Kødboller, nudler, salat og koriander tilsættes suppen og serveres straks.

 


Tips

Du kan finde en opskrift på hjemmelavede kødboller her. 

Se vores andre oksekødsupper her:

Produkter