Oksekødsuppe med pasta, parmasan, basilikum og cherrytomater

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Oksekødsuppe med pasta, parmasan, basilikum og cherrytomater

  • 20 min.
  • 4 personer

Ingredienser

Oksekødsuppe med pasta
  • 1 pk. Mou Oksekødsuppe, 1000 g
  • 300 g pasta
Tilbehør
  • 1 bk. cherrytomater
  • 36 blade basilikum
  • Peber
  • Godt surbrødsbrød
  • Evt. olivenolie
Print opskrift

En opskrift fra Mou, hvor du kan bruge vores oksekødsuppe som base. Servér oksekødssuppen med blandt andet pasta og top med parmesan og basilikumblade.

 


Fremgangsmåde

OKSEKØDSUPPE MED PASTA

Varm oksekødsuppen efter anvisning på emballagen og kog pastaen efter anvisning på emballagen. Se eventuelt vores guide for, hvordan emballagen lettest åbnes.

Skær tomaterne i halve.

Fordel pasta og tomat i bunden af suppeskålen og hæld den opvarmede suppe over.

Anret med basilikumblade, masser af revet parmesan og friskkværnet sort peber.

Afslut evt. på italiensk manér med et skvæt god olivenolie.


Tips

 

Se vores andre oksekødsupper her:

Oksekødssuppe

Oksekødssuppe

Kogt på oksekød, oksekraftben og suppeurter

Tænk på dampende oksekødssuppe, og du vil sikkert allerede fornemme styrken og mærke varmen brede sig i kroppen.

Derfor er suppen så dejlig til vinterdage og hyggeaftener, især efter en aktiv dag. Oksekødssuppen kan være et måltid i sig selv eller en appetitvækker til en god middag.

Det er derfor altid vigtigt, at suppen er fuld af kraft. Det er ikke blot varmen, der giver styrke, det er også smagen og næringen fra de gode råvarer.

Hos Mou laver vi oksekødssuppe på helt traditionel måde, og uden genveje.

Vi starter med den rigtige oksekødsfond, hvor vi har kogt kraften af oksekød, kraftben og suppeurter, og så bruger vi solide grøntsager, der også er repræsenteret i den danske køkkenhave som gulerod, selleri og porre.