Oksekødsuppemed pasta, parmesan, basilikum og cherrytomater

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Oksekødsuppemed pasta, parmesan, basilikum og cherrytomater

  • 20 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 1 pk. Mou Oksekødssuppe, 1000 g
  • 300 g pasta
  • 1 bk. cherrytomater
  • 36 blade basilikum
  • Peber
  • Godt surbrødsbrød
  • Evt. olivenolie

Fremgangsmåde

Varm suppen efter anvisning på emballagen og kog pastaen efter anvisning på emballagen.
Skær tomaterne i halve.
Fordel pasta og tomat i bunden af suppeskålen og hæld den opvarmede suppe over.
Anret med basilikumblad, masser af revet parmesan og friskkværnet sort peber.
Afslut evt. på italiensk manér med et skvæt god olivenolie.

Oksekødsuppe

Oksekødsuppe

Kogt på oksekød, oksekraftben og suppeurter

Tænk på dampende oksekødsuppe, og du vil sikkert allerede fornemme styrken og mærke varmen brede sig i kroppen. Derfor er suppen så dejlig til vinterdage og hyggeaftener, især efter en aktiv dag. Oksekødsuppen kan være et måltid i sig selv eller en appetitvækker til en god middag. Det er derfor altid vigtigt, at suppen er fuld af kraft. Det er ikke blot varmen, der giver styrke, det er også smagen og næringen fra de gode råvarer. Hos Mou laver vi oksekødsuppe på helt traditionel måde, og uden genveje. Vi starter med den rigtige oksekødsfond, hvor vi har kogt kraften af oksekød, kraftben og suppeurter, og så bruger vi solide grøntsager, der også er repræsenteret i den danske køkkenhave som gulerod, selleri og porre.