Rødbedesuppe med torsk og peberrod

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Rødbedesuppe med torsk og peberrod

  • 40 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 1 pk. Mou Hønsekødsuppe, 1000 g
  • 500 g torskefilet, skæres i mindre stykker
  • 300 g rødbeder, skrælles og skæres i tern
  • 1 rødløg, hakkes groft
  • 1 spsk. spidskommen
  • 2 spsk. friskrevet peberrod
  • 3 fed hvidløg, hakkes groft
  • 2 spsk. vegetabilsk olie, f.eks. rapsolie
  • Friskkværnet salt og peber
Print opskrift

En rødbedesuppe ser fuldstændig fantastisk ud med sin stærke røde farve. Rødebedesuppen er ikke bare en smuk suppe, men er også sund og smager himmelsk. Vi har her lavet en opskrift, hvor rødebedesuppen serveres med torsk og peberrod, der komplimentere suppen rigtig godt. 

Velbekomme!


Fremgangsmåde

RØDBEDESUPPE MED TORSK OG PEBERROD

Den frosne Mou Hønsekødsuppe varmes op.

Imens sauteres rødbedetern og rødløg i olie i en gryde 8-10 min.
Vand hældes ved, så det næsten dækker.
Lad rødbederne simre 15-20 min., til de er møre. Spidskommen, hvidløg og suppe tilsættes og koges op.
Suppen blendes og holdes varm.

Torskestykkerne lægges i en pande og overhældes med kogende, letsaltet vand, så det lige dækker.
Sæt panden på varmen og lad simre 4-5 min.

ANRETNING

Suppen fordeles i 4 skåle, og fisk og revet peberrod lægges i. Serveres straks.


Tips

Servér med tynde skiver rugbrød, smurt med smør, drysset med havsalt og peber og ristet på en pande ca. 3 min. på hver side.

Produkter