Tom Yum suppe med pasta, ingefær og limeblade

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Tom Yum suppe med pasta, ingefær og limeblade

  • 30 min.
  • 4 personer

Ingredienser

Suppe
  • 1 pk. Mou Hønsekødsuppe, 1000 g
  • 1 spsk. Tom Yum pasta
  • 5 limeblade
  • 30 g frisk ingefær
  • 3 stængler citrongræs
  • 1 lime
  • 4 spsk. fiskesauce
Fyld
  • 2 pk. á 200 g Udon nudler
  • 2 røde chilier
  • 75 g rødløg
  • 12 grønne asparges
  • 3 spsk. koriander
Print opskrift

Tom Yum er en klassisk asiatisk suppe der er fuld af smag fra bl.a. ingefær, chili, lime og chili. Den tager kun 30. min at lave. Vi har baseret suppen på Mou Oksekødsuppen, der giver ekstra smag til suppen. Suppen er her serveret med nudler. 

Velbekomme!

 


Fremgangsmåde

TOM YUM SUPPE

Kog den frosne Mou Hønsekødssuppe op med Tom Yum pasta, limeblade, ingefær, citrongræs, saft af lime og fiskesauce.
Lad suppen trække 15 minutter. Sigt suppen og smag til med salt og limesaft.

FYLD
Skær chili i tynde skiver.
Skræl, halvér og snit rødløg.
Knæk rodenden af asparges og snit resten.
Giv atter suppen et hurtigt opkog med nudler og de snittede grøntsager.

ANRETNING
Hak koriander groft og drys den over suppen før servering.

 


Tips

Udon nudler, er forkogte risnudler, som kan erstattes med æggenudler.

Tom Yum pasta og Udon nudler kan fås i asiatiske butikker. Tom Yum er en typisk thailandsk suppe.

Produkter