Tom Yum Suppe

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Tom Yum Suppe

  • 30 min.
  • 4 personer

Ingredienser

Suppe
  • 1 pk. Mou Hønsekødsuppe, 1000 g
  • 1 spsk. Tom Yum pasta
  • 5 limeblade
  • 30 g frisk ingefær
  • 3 stængler citrongræs
  • 1 lime
  • 4 spsk. fiskesauce
Fyld
  • 2 pk. á 200 g Udon nudler
  • 2 røde chilier
  • 75 g rødløg
  • 12 grønne asparges
  • 3 spsk. koriander

Fremgangsmåde

Kog den frosne Mou Hønsekødssuppe op med Tom Yum pasta, limeblade, ingefær, citrongræs, saft af lime og fiskesauce.
Lad suppen trække 15 minutter. Sigt suppen og smag til med salt og limesaft.
Skær chili i tynde skiver.
Skræl, halvér og snit rødløg.
Knæk rodenden af asparges og snit resten.
Giv atter suppen et hurtigt opkog med nudler og de snittede grøntsager.
Hak koriander groft og drys den over suppen før servering.


Tips

Udon nudler, er forkogte risnudler, som kan erstattes med æggenudler.

Tom Yum pasta og Udon nudler kan fås i asiatiske butikker. Tom Yum er en typisk thailandsk suppe.

Produkter