Vichyssoise

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Vichyssoise

  • 30 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 1 pk. Mou Hønsekødsuppe, 1000 g
  • 500 g bagekartofler, skrællede og skåret i tern
  • 3 porrer, rensede og snittede
  • 3 spsk. creme fraiche
  • 50 g smør
  • 2 pk. Tulip Bacon i skiver
  • 2 dl purløg, snittede
  • Sort peber

Vichyssoise er en klassisk kartoffel- og porresuppe med creme fraiche. Serveres traditionelt kold, men vi anbefaler at den spises varm på møgvejrsdage.


Fremgangsmåde

Varm den frosne Mou Hønsekødsuppe og sigt urterne fra.
Smelt smørret i en anden gryde og sauter kartofler og porrer i ca. 5 min.
Tilsæt suppen og kog under låg i ca. 15-20 min. Blend suppen med creme fraiche.
Rist bacon på pande eller i ovn efter anvisning på pakken.
Servér Vichyssoise med sprøde knuste Tulip Bacon skiver, masser af purløg og sort peber.

Produkter