Aspargessuppemed pesto og sprød bacon

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Aspargessuppemed pesto og sprød bacon

  • 25 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 1 pk. Mou Aspargessuppe, 1000 g
  • 1 pk. Tulip Bacon i tern
  • 2 spsk. basilikumpesto
  • 2 spsk. olivenolie

Fremgangsmåde

Suppen varmes op.
Basilikumpesto og olivenolie røres sammen og baconternene ristes sprøde på en pande.
Den varme suppe fordeles i 4 skåle, derefter drysses der med bacontern, og pestoblandingen dryppes i.
Servér straks. 


Tips

Tilsæt rejer og friske, grønne asparges.

Aspargessuppe

Aspargessuppe

Flødelegeret aspargessuppe med hvide asparges - kogt på høns og suppeurter

Aspargessuppe har i generationer været en festfavorit som forret og som natmad. Den går aldrig helt af mode, for den er jo lige så lækker som et hurtigt måltid i det daglige som til festlige lejligheder. Fine, hvide asparges er rigtig lækre i en klassisk suppe. De fortjener at blive behandlet med omhu og respekt, og det gør vi hos Mou. Vi bruger vores traditionelle hønsefond som base, og så laver vi en lækker, blød og rund aspargessuppe, med mange hvide aspargesstykker.