Blackbeansuppemed blæk og hvid fisk

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Blackbeansuppemed blæk og hvid fisk

  • 30 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 1 pk. Mou Karrysuppe, 1000 g
  • 400 g hvid fisk i filet (f.eks, rødspætte eller torsk)
  • 4 dl sorte bønner (koges efter anvisningen på pakken)
  • 1 ps. blæksprutteblæk
  • 2 tsk. stødt spidskommen
  • 2 fed hvidløg, hakkes groft
  • Friskkværnet salt og peber

Fremgangsmåde

Suppen koges op. Fyldet sigtes fra og gemmes.
Suppen blendes sammen med bønnerne, blæk, hvidløg og spidskommen, og varmes igennem.
Fyldet tilsættes.
Fisken skæres i mindre stykker og dampes ved svag varme i en anelse letsaltet vand i ca. 4 min.
Suppen fordeles i 4 skåle, og fisken lægges i.
Servér straks. 


Tips

Servér suppen med sylte, rød peber og frisk oregano.

Produkter