Cremet Aspargessuppemed røræg, forårsløg og sprød bacon

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Cremet Aspargessuppemed røræg, forårsløg og sprød bacon

  • 25 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 1 pk. Mou Aspargessuppe, 1000 g
  • 4 æg
  • 1 bdt. forårsløg, snittes fint
  • 1 pk. Tulip Bacon i skiver
  • Friskkværnet salt og peber

Fremgangsmåde

Suppen varmes op, og forårsløgene tilsættes.
Baconskiverne ristes sprøde i ovnen eller på en pande. Afkøles og brækkes i mindre stykker.
Æggene slås ud i en skål, krydres med salt og peber og piskes grundigt sammen. Æggemassen vendes på en varm pande i en anelse fedtstof, til den har en fast konsistens, og holdes lun.
Suppen fordeles i 4 skåle, og æg og bacon lægges i.
Serveres straks.


Tips

Røræggen kan laves i mange variationer. Rør f.eks. æggemassen med 50 g revet parmesanost, inden den vendes på panden.
Retten serveres eventuelt med brød.

Aspargessuppe

Aspargessuppe

Flødelegeret aspargessuppe med hvide asparges - kogt på høns og suppeurter

Aspargessuppe har i generationer været en festfavorit som forret og som natmad. Den går aldrig helt af mode, for den er jo lige så lækker som et hurtigt måltid i det daglige som til festlige lejligheder. Fine, hvide asparges er rigtig lækre i en klassisk suppe. De fortjener at blive behandlet med omhu og respekt, og det gør vi hos Mou. Vi bruger vores traditionelle hønsefond som base, og så laver vi en lækker, blød og rund aspargessuppe, med mange hvide aspargesstykker.