Crispy Tomatsuppemed bacon og feta

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Crispy Tomatsuppemed bacon og feta

  • 20 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 1 pk. Mou Tomatsuppe, 1000 g
  • 1 pk. Tulip Bacon i skiver
  • 1 tsk. finthakket rosmarin
  • 2 fed hvidløg, rives fint eller knuses
  • 160 g fetaost, brækket i mindre stykker

Fremgangsmåde

Suppen koges op.
Baconskiverne ristes sprøde i ovnen eller på en pande. Afkøles og brækkes i mindre stykker.
Rosmarin og hvidløg kommes i suppen. Suppen fordeles i 4 skåle, og bacon og feta lægges i.
Serveres straks.


Tips

Fetaosten kan fint smeltes i suppen, men husk at smage til med honning eller sukker, da feta er en syrlig ost.

Tomatsuppe

Tomatsuppe

Flødelegeret tomatsuppe med nudler - kogt på høns og suppeurter

Tomatsuppen er enkel, frisk og god som et let måltid eller en lækker forret. Mou Tomatsuppe er en af vores mest populære supper – også blandt børnene, for den er dejlig mild i smagen. Hos Mou starter vi med kraften fra en hønsefond. Godt med tomat giver den friske smag, og så krydrer og jævner vi, til suppen har en blød konsistens og pikant smag. Til sidst kommer vi nudler i, der gør suppen ekstra mættende.