Klassisk Aspargessuppemed rejer og skinke

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Klassisk Aspargessuppemed rejer og skinke

  • 20 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 1 pk. Mou Aspargessuppe, 1000 g
  • 100 g kogte skinketern
  • 100 g rejer
  • 4 spsk. fintklippet purløg

Fremgangsmåde

Suppen varmes op og fordeles i 4 skåle.
Skinketern og rejer tilsættes. Suppen drysses med purløg.
Serveres straks.


Tips

Servér med citronmarinerede jordskokker.
Skiver af rå, grundigt skyllede jordskokker vendes med citronsaft, salt og peber og trækker 5-10 min.

Aspargessuppe

Aspargessuppe

Flødelegeret aspargessuppe med hvide asparges - kogt på høns og suppeurter

Aspargessuppe har i generationer været en festfavorit som forret og som natmad. Den går aldrig helt af mode, for den er jo lige så lækker som et hurtigt måltid i det daglige som til festlige lejligheder. Fine, hvide asparges er rigtig lækre i en klassisk suppe. De fortjener at blive behandlet med omhu og respekt, og det gør vi hos Mou. Vi bruger vores traditionelle hønsefond som base, og så laver vi en lækker, blød og rund aspargessuppe, med mange hvide aspargesstykker.