Skummende Aspargessuppe med smørstegt torsk og grønne asparges

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Skummende Aspargessuppe med smørstegt torsk og grønne asparges

  • 30 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 1 pk. Mou Aspargessuppe, 1000 g
  • 1 dl hvidvin (kan udelades)
  • 12 grønne asparges
  • 500 g torskefilet
  • 25 g smør
  • Friskkværnet salt og peber

Fremgangsmåde

Varm aspargessuppen og sigt aspargesene fra.
Kog suppen igennem med hvidvin.
Skær torsken i 4 stykker, krydr med salt og steg på en stegepande i olie.
Lige inden torsken vendes på den anden side, tilsættes smør.
Bræk den nederste trævlede del af aspargesene, skær dem i mundrette stykker og giv dem et let opkog i ca. 1 minut i letsaltet vand.
Lige inden servering kan suppen ”skummes” op med en stavblender direkte i gryden.
Servér den smørstegte torsk med skummende aspargessuppe toppet med sprøde grønne asparges.

Aspargessuppe

Aspargessuppe

Flødelegeret aspargessuppe med hvide asparges - kogt på høns og suppeurter

Aspargessuppe har i generationer været en festfavorit som forret og som natmad. Den går aldrig helt af mode, for den er jo lige så lækker som et hurtigt måltid i det daglige som til festlige lejligheder. Fine, hvide asparges er rigtig lækre i en klassisk suppe. De fortjener at blive behandlet med omhu og respekt, og det gør vi hos Mou. Vi bruger vores traditionelle hønsefond som base, og så laver vi en lækker, blød og rund aspargessuppe, med mange hvide aspargesstykker.