Suppe à la Bolognaise

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Suppe à la Bolognaise

  • 35 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 1 pk. Mou Tomatsuppe, 1000 g
  • 1 pk. Tulip Bacon i skiver
  • 250 g hakket oksekød
  • 3 gulerødder, skrælles og skæres i skiver
  • 4 stængler blegselleri, snittes fint
  • 4 spsk. finthakket persille
  • 1 spsk. revet citronskal
  • 3 laurbærblade
  • 3 fed hvidløg, rives fint eller knuses
  • 3 spsk. olie til stegning
  • Friskkværnet salt og peber

Fremgangsmåde

Suppen varmes op.
Imens sauteres oksekød, gulerødder og blegselleri i olie i en gryde 8-10 min.
Suppe, laurbærblade, hvidløg, persille og citronskal tilsættes.
Suppen koges langsomt op og smages til med salt og peber.
Baconskiverne steges sprøde på en pande eller i ovnen og brækkes i mindre stykker.
Suppen fordeles i 4 skåle og drysses med de sprøde baconstykker.
Serveres straks.

Produkter