Tartelettermed høns i asparges

(1 vurderinger) Min vurdering: 0

Tartelettermed høns i asparges

  • 20 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 1 pk. Mou Aspargessuppe, 1000 g
  • 250 g kyllingeinderfileter
  • 1 glas hvide asparges
  • Meljævning eller Maizena
  • 8 tarteletter

Fremgangsmåde

Skær kyllingeinderfileter i mundrette stykker.
Stykkerne koges i aspargessuppen 5-8 minutter til kødet er mørt.
Suppen jævnes med meljævning eller Maizena og ekstra asparges tilsættes.
Servér høns i asparges i de lune tarteletter, gerne toppet med friskkværnet peber.

Aspargessuppe

Aspargessuppe

Flødelegeret aspargessuppe med hvide asparges - kogt på høns og suppeurter

Aspargessuppe har i generationer været en festfavorit som forret og som natmad. Den går aldrig helt af mode, for den er jo lige så lækker som et hurtigt måltid i det daglige som til festlige lejligheder. Fine, hvide asparges er rigtig lækre i en klassisk suppe. De fortjener at blive behandlet med omhu og respekt, og det gør vi hos Mou. Vi bruger vores traditionelle hønsefond som base, og så laver vi en lækker, blød og rund aspargessuppe, med mange hvide aspargesstykker.