Tomatsuppe a la Toscana

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Tomatsuppe a la Toscana

  • 30 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 1 pk. Mou Tomatsuppe, 1000 g
Italian meatballs
  • 500 g hakket oksekød
  • 1 rødløg, hakket
  • 1 fed hvidløg, revet
  • 15 g revet parmesan
  • 1 spsk. persille
  • 2 æg
  • 1 spsk. oregano
  • 1 spsk. rosmarin
  • 1 spsk. hvedemel
  • Citronskal
  • 1 spsk. salt
  • 1 tsk. peber
Pynt
  • 0,5 squash
  • 1 spsk. rosmarin
  • Parmesan

Fremgangsmåde

Italian meatballs:
Vend ingredienserne sammen og form små kødboller af ca. 20-25 g.
Steg på en stegepande tilsat rigeligt fedtstof til de er gyldne og lækre.

Opvarm den frosne Mou Tomatsuppe i en tykbundet gryde og sigt nudlerne fra.
Skær squash i små tern og hak rosmarin.
Servér suppen med kødboller, squash, rosmarin og revet parmesan.

Tomatsuppe

Tomatsuppe

Flødelegeret tomatsuppe med nudler - kogt på høns og suppeurter

Tomatsuppen er enkel, frisk og god som et let måltid eller en lækker forret. Mou Tomatsuppe er en af vores mest populære supper – også blandt børnene, for den er dejlig mild i smagen. Hos Mou starter vi med kraften fra en hønsefond. Godt med tomat giver den friske smag, og så krydrer og jævner vi, til suppen har en blød konsistens og pikant smag. Til sidst kommer vi nudler i, der gør suppen ekstra mættende.