Tomatsuppe med bagte tomater og frisk tomatsalsa

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Tomatsuppe med bagte tomater og frisk tomatsalsa

  • 1 t. 10 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 1 pk. Mou Tomatsuppe, 1000 g
  • 200 g cherrytomater, skæres i kvarte
  • 2 tsk. friskhakket rosmarin
  • 400 g modne tomater, skæres i tern
  • 1 spsk. finthakket rødløg
  • 1 tsk. finthakket, rød chili
  • 1 tsk. fintrevet hvidløg
  • 0,5 dl limesaft
  • 1 spsk. finthakket, bredbladet persille
  • Friskkværnet salt og peber

Fremgangsmåde

Suppen varmes op.
Cherrytomater vendes med rosmarin, salt og peber og bages på bagepapir i en forvarmet ovn i ca. 1 time ved 170 °C.
Tomater, rødløg, chili, hvidløg, limesaft og persille vendes sammen, og salsaen smages til med salt og peber.
Suppen fordeles i 4 skåle, og de bagte cherrytomater og tomatsalsaen lægges i.
Serveres straks.


Tips

Denne suppe smager fantastisk med lun, fast gedeost, revet citronskal og friskkværnet peber.
Gedeosten brækkes i stykker og lunes i suppen.

Tomatsuppe

Tomatsuppe

Flødelegeret tomatsuppe med nudler - kogt på høns og suppeurter

Tomatsuppen er enkel, frisk og god som et let måltid eller en lækker forret. Mou Tomatsuppe er en af vores mest populære supper – også blandt børnene, for den er dejlig mild i smagen. Hos Mou starter vi med kraften fra en hønsefond. Godt med tomat giver den friske smag, og så krydrer og jævner vi, til suppen har en blød konsistens og pikant smag. Til sidst kommer vi nudler i, der gør suppen ekstra mættende.