Tomatsuppemed cherrytomater og bacontern

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Tomatsuppemed cherrytomater og bacontern

  • 20 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 1 pk. Mou Tomatsuppe, 1000 g
  • 150 g Tulip Bacon i tern
  • 1 bk. cherrytomater
  • 0,5 tsk. cayennepeber
  • Evt. bredbladet persille

Fremgangsmåde

Sæt suppen over ved svag varme.
Rist imens bacontern på en pande med lidt cayennepeber.
Tomater skylles og halveres.
Når suppen er varm tilsættes de halverede cherrytomater, for at give suppen lidt bid.
Afslutningsvis strøs med hakket persille og bacondrys.

Tomatsuppe

Tomatsuppe

Flødelegeret tomatsuppe med nudler - kogt på høns og suppeurter

Tomatsuppen er enkel, frisk og god som et let måltid eller en lækker forret. Mou Tomatsuppe er en af vores mest populære supper – også blandt børnene, for den er dejlig mild i smagen. Hos Mou starter vi med kraften fra en hønsefond. Godt med tomat giver den friske smag, og så krydrer og jævner vi, til suppen har en blød konsistens og pikant smag. Til sidst kommer vi nudler i, der gør suppen ekstra mættende.