Tomatsuppemed feta og agurk

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Tomatsuppemed feta og agurk

  • 20 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 1 pk. Mou Tomatsuppe, 1000 g
  • 60 g hel fetaost, skæres i mindre stykker
  • 0,5 agurk, skæres i grove tern
  • 20 g brødcroutoner

Fremgangsmåde

Suppen varmes som anvist og serveres med fetaost, agurk og croutoner.


Tips

Det er nemt selv at lave brødcroutoner.
Rugbrød eller lyst brød skæres i tern, vendes med olie, salt og peber og bages i ovn 8 min. ved 180 °C.
Lad ternene køle af på et stykke køkkenrulle.

Agurken kan også skæres i kugler med et parsiennejern.

Tomatsuppe

Tomatsuppe

Flødelegeret tomatsuppe med nudler - kogt på høns og suppeurter

Tomatsuppen er enkel, frisk og god som et let måltid eller en lækker forret. Mou Tomatsuppe er en af vores mest populære supper – også blandt børnene, for den er dejlig mild i smagen. Hos Mou starter vi med kraften fra en hønsefond. Godt med tomat giver den friske smag, og så krydrer og jævner vi, til suppen har en blød konsistens og pikant smag. Til sidst kommer vi nudler i, der gør suppen ekstra mættende.