Tomatsuppemed quinoa, squash og rugbrødschips

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Tomatsuppemed quinoa, squash og rugbrødschips

  • 20 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 1 pk. Mou Tomatsuppe, 1000 g
  • 1 chili
  • 200 g quinoa
  • 1 squash
  • 12 skiver rugbrød
  • Olivenolie

Fremgangsmåde

Pensl rugbrødsskiverne på begge sider med olie og bag på en rist 15-20 min. ved 150 °C.
Sæt suppen over ved svag varme og tilsæt finthakket chili.
Kog quinoa efter anvisning på emballagen.
Vask og skær squash i tynde strimler f.eks. på mandolinjern.
Når suppen er varm tilsættes kogt quinoa og strimlet squash, de sidste par minutter.
Servér suppen med store knasende rugbrødschips.

Tomatsuppe

Tomatsuppe

Flødelegeret tomatsuppe med nudler - kogt på høns og suppeurter

Tomatsuppen er enkel, frisk og god som et let måltid eller en lækker forret. Mou Tomatsuppe er en af vores mest populære supper – også blandt børnene, for den er dejlig mild i smagen. Hos Mou starter vi med kraften fra en hønsefond. Godt med tomat giver den friske smag, og så krydrer og jævner vi, til suppen har en blød konsistens og pikant smag. Til sidst kommer vi nudler i, der gør suppen ekstra mættende.