Gulerodssuppe

(1 vurderinger) Min vurdering: 0

Gulerodssuppe

  • 30 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 1 pk. Mou Oksekødsuppe, 1000 g
  • 25 g smør
  • 15 mandler
  • 1 spsk. spidskommen
  • 3 fed hvidløg
  • 0,5 kg gulerødder
  • 50 g ingefær
  • 0,5 chili
  • Evt. lime
Print opskrift

En Gulerodssuppe er oplagt som enten forret og hovedret. Den er fyldt med god smag fra både gulerødder, ingefær, chili og spidskommen. Kombineret med en base af Oksekødssuppen fra Mou er gulerodssuppen både nem at lave og virkelig velsmagende. Suppen er her toppet med mandler. 


Fremgangsmåde

GULERODSSUPPE

Varm den frosne Mou Oksekødssuppe.

Smelt smørret i en anden gryde og lad det bruse op.
Tilsæt mandler, spidskommen og hvidløg.
Rist ingredienserne under omrøring i ca. 3 minutter.

Tilsæt tyndsnittede gulerødder, snittet ingefær, chili og suppen.
Kog under låg 15-20 minutter og blend grundigt.

Servér suppen 


Tips

Smag evt. suppen til med limesaft. Det giver den perfekte balance til suppen.

Lignende opskrifter

Rødbedesuppe med torsk og peberrod

Italiensk hønsekødsuppe

med gramolata

Oksekødsuppe

med nudler, karryristede kødboller og sprød salat

Produkter