Gulerodsuppe

(1 vurderinger) Min vurdering: 0

Gulerodsuppe

  • 30 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 1 pk. Mou Oksekødsuppe, 1000 g
  • 25 g smør
  • 15 mandler
  • 1 spsk. spidskommen
  • 3 fed hvidløg
  • 0,5 kg gulerødder
  • 50 g ingefær
  • 0,5 chili
  • Evt. lime
Print opskrift

En gulerodsuppe er oplagt som enten forret og hovedret.

Den er fyldt med god smag fra både gulerødder, ingefær, chili og spidskommen.

Kombineret med en base af Oksekødsuppen fra Mou er gulerodsuppen både nem at lave og virkelig velsmagende.

Suppen er her toppet med mandler. 


Fremgangsmåde

GULERODSUPPE
Varm den frosne Mou Oksekødsuppe.

Smelt smørret i en anden gryde og lad det bruse op.
Tilsæt mandler, spidskommen og hvidløg.
Rist ingredienserne under omrøring i ca. 3 minutter.

Tilsæt tyndsnittede gulerødder, snittet ingefær, chili og suppen.
Kog under låg 15-20 minutter og blend grundigt.

Servér suppen.


Tips

Smag evt. suppen til med limesaft. Det giver den perfekte balance til suppen.

Flere supper med oksekød som base

Majssuppe med sprøde sukkerærter, ingefær og safran

Lækker grundsauce til frikassé m.m.

Broccolisuppe med nudler og spidskommen

Suppetilbehør

Rugbrødscroutoner

med hvidløg og urtesalt

Butterdejsticks

Hjemmelavede brødcroutoner

Mou produkter

Produkter / Suppe
Mou Oksekødsuppe med Suppeboller

800 g

Produkter / Suppe
Mou Oksekødsuppe med Suppeboller (Storkøb)

1366 g

Produkter / Suppe
Mou Oksekødsuppe

1000 g