
Lækker grundsauce til frikassé m.m.
- 30 min.
- 4 personer
Ingredienser
Grundsauce- 3 dl Mou Oksekødsuppe
- 35 g smør
- 3 spsk. hvedemel
- 1 dl mælk
- 1 tsk. dijonsennep
- Sort peber
- 290 g kyllingeinderfilet
- 250 g gulerod
- 250 g fine ærter
- 3 spsk. frisk dild
- 800 g små kartofler
Sådan tilbereder du retten
Grundsauce
Varm 3 dl Mou Oksekødssuppe og sigt urterne fra.
Smelt smør i en anden gryde og lad det brune let.
Tilsæt hvedemel og pisk godt.
Tilsæt oksekødssuppe og mælk gradvist under omrøring.
Smag til med dijonsennep og sort peber.
Kan bruges som grundsauce til kyllingefrikassé.
Kyllingefrikassé
Skær kyllingekødet i mundrette stykker og snit gulerødderne.
Kog kyllingekød og gulerødder i saucen, under omrøring, i ca. 10 min. eller til kyllingekødet er gennemkogt.
Tilsæt herefter ærter og finthakket dild og kog yderligere 2 min. under omrøring.
Serveres med små skrubbede kartofler.