Lækker grundsauce til frikassé m.m.

(1 vurderinger) Min vurdering: 0

Lækker grundsauce til frikassé m.m.

  • 30 min.
  • 4 personer

Ingredienser

Grundsauce
  • 3 dl Mou Oksekødsuppe
  • 35 g smør
  • 3 spsk. hvedemel
  • 1 dl mælk
  • 1 tsk. dijonsennep
  • Sort peber
Kyllingefrikassé
  • 290 g kyllingeinderfilet
  • 250 g gulerod
  • 250 g fine ærter
  • 3 spsk. frisk dild
  • 800 g små kartofler
Print opskrift

Frikassé behøver ikke være tidskrævende at lave. Vi har her brugt Mou oksekødssuppen som base, og det betyder, at du kan lave retten på under 30 min. Vi har serveret Frikasséen med kylling, kartofler og ærter. 

Velbekomme!

 


Fremgangsmåde

Grundsauce
Varm 3 dl Mou Oksekødssuppe og sigt urterne fra.
Smelt smør i en anden gryde og lad det brune let.
Tilsæt hvedemel og pisk godt.
Tilsæt oksekødssuppe og mælk gradvist under omrøring.
Smag til med dijonsennep og sort peber.

Kan bruges som grundsauce til kyllingefrikassé.

Kyllingefrikassé
Skær kyllingekødet i mundrette stykker og snit gulerødderne.
Kog kyllingekød og gulerødder i saucen, under omrøring, i ca. 10 min. eller til kyllingekødet er gennemkogt.
Tilsæt herefter ærter og finthakket dild og kog yderligere 2 min. under omrøring.

Serveres med små skrubbede kartofler. 

Flere supper med oksekød som base

Oksekødsuppe med pasta, parmasan, basilikum og cherrytomater

Broccolisuppe med nudler og spidskommen

Gulerodsuppe

Suppetilbehør

Rugbrødscroutoner

med hvidløg og urtesalt

Italienske breadsticks

Det gode suppebrød - nemme og lækre brød til suppen

Mou produkter

Produkter / Suppe
Mou Oksekødsuppe med Suppeboller

800 g

Produkter / Suppe
Mou Oksekødsuppe med Suppeboller (Storkøb)

1366 g

Produkter / Suppe
Mou Oksekødsuppe

1000 g