
Oksekødsuppemed nudler, karryristede kødboller og sprød salat
- 25 min.
- 4 personer
Ingredienser
- 1 pk. Mou Oksekødsuppe, 1000 g
- 180 g risnudler, koges som anvist og skylles i koldt vand
- 200 g karryristede kødboller
- 0,5 rød chili, skæres i tynde skiver
- 0,25 icebergsalat, skæres i grove stykker
- 0,5 tsk. fintsnittet citrongræs (kan udelades)
- Evt. lidt frisk koriander
- Friskkværnet salt og peber
Sådan tilbereder du retten
OKSEKØDSUPPE MED NUDLER, KARRYSTEGTE KØDBOLLER OG SALAT
Den frosne Mou oksekødsuppe varmes som anvist på emballagen.
Chili, salt, peber og citrongræs tilsættes, lad suppen simre i 3 min.
Kødboller, nudler, salat og koriander tilsættes suppen og serveres straks.
Tips
Du kan finde en opskrift på hjemmelavede kødboller her.
Se vores andre oksekødsupper her: