
Oksekødsuppe med pasta, parmasan, basilikum og cherrytomater
- 20 min.
- 4 personer
Ingredienser
Oksekødsuppe med pasta- 1 pk. Mou Oksekødsuppe, 1000 g
- 300 g pasta
- 1 bk. cherrytomater
- 36 blade basilikum
- Peber
- Godt surbrødsbrød
- Evt. olivenolie
Sådan tilbereder du retten
OKSEKØDSUPPE MED PASTA
Varm oksekødsuppen efter anvisning på emballagen og kog pastaen efter anvisning på emballagen. Se eventuelt vores guide for, hvordan emballagen lettest åbnes.
Skær tomaterne i halve.
Fordel pasta og tomat i bunden af suppeskålen og hæld den opvarmede suppe over.
Anret med basilikumblade, masser af revet parmesan og friskkværnet sort peber.
Afslut evt. på italiensk manér med et skvæt god olivenolie.
Tips
Se vores andre oksekødsupper her: