Oksekødsuppe med pasta, parmasan, basilikum og cherrytomater

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Oksekødsuppe med pasta, parmasan, basilikum og cherrytomater

  • 20 min.
  • 4 personer

Ingredienser

Oksekødsuppe med pasta
  • 1 pk. Mou Oksekødsuppe, 1000 g
  • 300 g pasta
Tilbehør
  • 1 bk. cherrytomater
  • 36 blade basilikum
  • Peber
  • Godt surbrødsbrød
  • Evt. olivenolie
Print opskrift

En opskrift fra Mou, hvor du kan bruge vores oksekødsuppe som base. Servér oksekødssuppen med blandt andet pasta og top med parmesan og basilikumblade.

 


Fremgangsmåde

OKSEKØDSUPPE MED PASTA

Varm oksekødsuppen efter anvisning på emballagen og kog pastaen efter anvisning på emballagen. Se eventuelt vores guide for, hvordan emballagen lettest åbnes.

Skær tomaterne i halve.

Fordel pasta og tomat i bunden af suppeskålen og hæld den opvarmede suppe over.

Anret med basilikumblade, masser af revet parmesan og friskkværnet sort peber.

Afslut evt. på italiensk manér med et skvæt god olivenolie.


Tips

 

Se vores andre oksekødsupper her:

Lignende opskrifter

Mild blomkålssuppe

med kokos, passionsfrugt og rosastegt lam

Lækker grundsauce til frikassé m.m.

Ærtesuppe med hvidløg og muskatnød

Produkter