Simpel oksekødssuppe med pasta Fyld af cherrytomater, basilikum og parmesan

(1 vurderinger) Min vurdering: 0

Simpel oksekødssuppe med pasta Fyld af cherrytomater, basilikum og parmesan

  • 20 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 1 pakke Mou Oksekødsuppe, 1000 g
  • 300 g pasta efter eget valg, for eksempel konkylier eller skruer
  • 1 bk. cherrytomater
  • 36 blade basilikum
  • Et stykke parmesan, ca. 100 g
  • Peber
  • Evt. olivenolie
  • Godt brød, for eksempel surdejsbrød
  • Evt. olivenolie
Print opskrift

Dampende varm oksekødssuppe med pasta, parmesan, basilikum og andre italienske specialiteter

Særligt når det er efterår, vinter, eller bare rusket og regnfuldt, kommer vi nemt til at drømme om ferieminder og lækre smagsoplevelser fra Sydeuropa. Og så er det, at denne dejlige variation af oksekødssuppe med pasta på sin plads.

Den smagfulde suppe er baseret på vores klassiske oksekødssuppe, og så har vi tilføjet skønne smage fra den italienske sommer, som tomater, basilikum, parmesan og pasta.

 


Sådan tilbereder du retten

  • Åben pakken med Mou Oksekødsuppe, og læg den frosne suppe i en gryde. Sæt gryden over medium varme, og varm langsomt suppen op til kogepunktet.
  • Kog pastaen efter anvisningen på pakken.
  • Skyl cherrytomaterne, og skær dem i halve.
  • Riv parmesanen, eller høvl den i tynde flager med en kartoffelskræller.
  • Fordel den kogte pasta og de halve cherrytomater i bunden af fire skåle, og hæld den varme oksekødssuppe over pasta og tomater.
  • Top hver portion med en skefuld parmesan, nogle basilikumblade og et godt drys peber, frisk fra kværnen. Server resten af parmesanen samt godt brød til på siden.
  • Server straks.
  • Velbekomme! 

 


Tips

Pasta til suppe

I denne suppe koger vi pasta til fyld i suppen, men hvis du har en rest kogt pasta fra dagen før stående i køleskabet, så kan du sagtens bruge den i stedet, og dermed undgå madspild. Tag den kogte pasta frem, og vær sikker på, at pastaen ikke er klistret for meget sammen, mens den lå i køleskabet. Hæld herefter pastaen i den varme suppe, og lad den varme med et par minutter. Supernemt og en god måde at bruge sine rester på!

Prøv også suppe med pølser og pasta

 

Tilbehør til oksekødssuppe med pasta 

Suppe vil have brød til! Her har vi foreslået surdejsbrød. Vil du prøve noget andet, kan du matche denne suppe med italiensk inspiration og servere den med italienske grissini. Her bager du blot lange brødstænger med tomatsauce og revet ost – fantastisk sprødt tilbehør til en suppe.

Se opskrift på grissinistænger