Italian meatballs

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Italian meatballs

  • 30 min.
  • 4 personer

Ingredienser

Italian meatballs
  • 500 g hakket oksekød
  • 1 rødløg, hakket
  • 1 fed hvidløg, revet
  • 15 g revet parmesan
  • 1 spsk. persille
  • 2 æg
  • 1 spsk. oregano
  • 1 spsk. rosmarin
  • 1 spsk. hvedemel
  • Citronskal
  • 1 spsk. salt
  • 1 tsk. peber
Print opskrift

Sådan tilbereder du retten

Italian meatballs
Vend ingredienserne sammen og form små kødboller af ca. 20-25 g.
Steg på en stegepande tilsat rigeligt fedtstof til de er gyldne og lækre.

Brug eksempelvis disse italien meatballs til en lækker tomatsuppe fra Mou.

Suppetilbehør

Butterdejsstænger med krydderier

Rugbrødscroutoner

med hvidløg og urtesalt

Italienske grissini

med ost og tomat

Mou produkter

Produkter / Suppe
Mou Økologisk Tomatsuppe

800 g

Produkter / Suppe
Mou Tomatsuppe med Kødboller og Krydderurter

700 g

Produkter / Suppe
Mou Tomatsuppe

1000 g