Italian mini meatball sandwich

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Italian mini meatball sandwich

  • 30 min.
  • 4 personer

Ingredienser

Tomatsuppe
  • 500 g Mou Tomatsuppe
  • 1,5 spsk. sovsejævner
  • 20 g smør i tern
Meatball sandwich
  • 200 g Mou Kødboller, optøede
  • 2 spsk. neutral rapsolie
  • 2 små løg
  • 1 lille håndfuld bredbladet persille
  • 2 hjertesalat, skyllet og plukket i blade
  • 8 spsk. tomatsauce
  • 4 burgerboller

Fremgangsmåde

Tomatsuppe:
Giv tomatsuppen et opkog og jævn den med saucejævner. Si nudlerne fra suppen. Pisk koldt smør i suppen og smag til med salt.


Meatball sandwich:
Rist kødbollerne i olie på en stegepande. Tag panden af kogepladen når kødbollerne er gyldne og vend finthakket løg og bredbladet persille i.
Varm burgerbollerne i ovnen efter anvisning på emballagen. Skær burgerbollerne igennem og smør den øverste del med den lune tomatsauce.
Vend resten af tomatsaucen i kødbollerne.
Læg den skyllede salat og de hele persilleblade på den nederste burgerbolle og fordel kødbollerne mellem dem.
Læg den øverste del af burgerbollen på og servér.

Produkter