Mous Melboller a la gnocchi salat

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Mous Melboller a la gnocchi salat

  • 30 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 300 g Mou Melboller, optøede
  • 2 spsk. stegeolie
  • 400 g blandede salater (f.eks. frisée, egeblade, krøl-/hovedsalat)
  • 1 løg
  • 2 spsk. bredbladet persille
  • 0,5 usprøjtet citron
  • 2 spsk. kapers
  • 40 g revet parmesan
  • 1 spsk. god olivenolie
  • Groft brød

Fremgangsmåde

Rist melboller gyldne på en stegepande i neutral olie ved middel varme i ca. 8-10 min.
Kom salaten i en skål sammen med finthakket løg, finthakket persille, revet citronskal og grofthakkede kapers.
Sigt de ristede melboller og kom dem i skålen sammen med olivenolien.
Vend ingredienserne sammen, drys med revet parmesan og server med groft brød.

Vigtigt: Steg melbollerne på en teflonbelagt eller anden type non-stick stegepande, da de ellers nemt sætter sig fast.

Melboller

Melboller

Klassiske melboller med æg - klar til brug direkte i suppen

Melboller har en naturlig plads i traditionelle supper som hønsekødsuppe og oksekødsuppe. Men de kan også bruges i mange andre supper. Melboller er basismad, og her er enkelhed en dyd. Æg, mel (vi bruger hvedemel og kartoffelmel), fedtstof, salt og vand. Det er det hele. Vi laver melbollerne, som du selv ville have gjort det. Vi laver bare mange flere ad gangen. Vi er stolte af, at vi ikke gør det mere kompliceret. God, enkel mad af gode råvarer behøver ikke blive tilsat aroma eller smagsforstærkere. Så det holder vi os fra hos Mou.