Ristede melboller med salat og revet parmasan

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Ristede melboller med salat og revet parmasan

  • 30 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 300 g Mou Melboller, optøede
  • 2 spsk. stegeolie
  • 400 g blandede salater (f.eks. frisée, egeblade, krøl-/hovedsalat)
  • 1 løg
  • 2 spsk. bredbladet persille
  • 0,5 usprøjtet citron
  • 2 spsk. kapers
  • 40 g revet parmesan
  • 1 spsk. god olivenolie
  • Groft brød
Print opskrift

Fremgangsmåde

Rist melboller gyldne på en stegepande i neutral olie ved middel varme i ca. 8-10 min.
Kom salaten i en skål sammen med finthakket løg, finthakket persille, revet citronskal og grofthakkede kapers.
Sigt de ristede melboller og kom dem i skålen sammen med olivenolien.
Vend ingredienserne sammen, drys med revet parmesan og server med groft brød.

Vigtigt: Steg melbollerne på en teflonbelagt eller anden type non-stick stegepande, da de ellers nemt sætter sig fast.

Suppetilbehør

Rugbrødsstave

Butterdejsticks

Det gode suppebrød - nemme og lækre brød til suppen

Mou produkter

Produkter / Suppefyld
Mou Melboller

1000 g