Spaghetti med kødboller og tomatsauce

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Spaghetti med kødboller og tomatsauce

  • 30 min.
  • 4 personer

Ingredienser

Tomatsauce
  • 500 g Mou Tomatsuppe
  • 1,5 spsk. sovsejævner
  • 20 g smør i tern
  • 400 g Mou Kødboller
  • 400 g spaghetti, tørret
  • Parmesan
  • Basilikum
  • Knust sort peber

Fremgangsmåde

Giv tomatsuppen et opkog og jævn den med saucejævner. Si nudlerne fra suppen. Pisk koldt smør i suppen og smag til med salt.
Kødbollerne kommes i saucen og varmes igennem.
Kog spaghetti efter anvisning på emballagen.
Vend spaghettien i tomatsaucen med kødboller og server med basilikumsblade, flager af parmesan og knust sort peber.

Produkter