Rugbrødscroutonermed hvidløg og urtesalt

(1 vurderinger) Min vurdering: 0

Rugbrødscroutonermed hvidløg og urtesalt

  • 10 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 12 tynde skiver daggammelt rugbrød
  • 1 dl olivenolie
  • 1 fed hvidløg
Print opskrift

Croutoner er lækkert tilbehør til suppen. Vi har her lavet en opskrift med rugbrød som base for croutonerne. Rugbrødden er krydret med hvidløg og urtesalt for at give croutonerne ekstra smag. 

Velbekomme!

 


Sådan tilbereder du retten

RUGBRØDSCROUTONER
Pres eller knus hvidløget og bland det med olivenolien.

Pensl rugbrødsskiverne med hvidløgsolien og grill/steg dem på begge sider, ca. 5-7 minutter på hver side på en varm (grill)pande.

Læg brødet på fedtsugende papir og drys evt. med urtesalt inden servering.

Suppeopskrifter fra Mou

Italiensk hønsekødsuppe

med gramolata

Oksekødsuppe med pasta, parmasan, basilikum og cherrytomater

Lækker grundsauce til frikassé m.m.

Suppetilbehør

Det gode suppebrød - nemme og lækre brød til suppen

Butterdejsticks

Hjemmelavede brødcroutoner