Rugbrødscroutonermed hvidløg og urtesalt

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Rugbrødscroutonermed hvidløg og urtesalt

  • 10 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 12 tynde skiver daggammelt rugbrød
  • 1 dl olivenolie
  • 1 fed hvidløg
Print opskrift

Croutoner er lækkert tilbehør til suppen. Vi har her lavet en opskrift med rugbrød som base for croutonerne. Rugbrødden er krydret med hvidløg og urtesalt for at give croutonerne ekstra smag. 

Velbekomme!

 


Fremgangsmåde

RUGBRØDSCROUTONER
Pres eller knus hvidløget og bland det med olivenolien.

Pensl rugbrødsskiverne med hvidløgsolien og grill/steg dem på begge sider, ca. 5-7 minutter på hver side på en varm (grill)pande.

Læg brødet på fedtsugende papir og drys evt. med urtesalt inden servering.

Lignende opskrifter

Økologisk Hønsekødsuppe

med risnudler, kylling og sprød grønkål

Økologisk Karrysuppe

med asparges og laks

Cremet aspargessuppe

med røræg, forårsløg og sprød bacon