Økologisk Tomatsuppemed italienske breadsticks og mini mozzarella

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Økologisk Tomatsuppemed italienske breadsticks og mini mozzarella

  • 30 min.
  • 4 personer

Ingredienser

Suppe
  • 1 pk. Mou Økologisk Tomatsuppe, 800 g
  • 2 ps. mini mozzarella
Italienske breadsticks
  • 4 skiver daggammelt brød
  • 8 spsk. tomatsauce
  • 1 spsk. olivenolie
  • 1 dl revet ost
Print opskrift

En tomatsuppe er en klassisker i mange familier og med god grund. Både børn og voksne kan lide suppens milde smag og så er den nem at lave. Vi har her brugt Mou Tomatsuppen som base for suppen og tilføjet et par ekstra elementer for at fuldende retten. 

Velbekomme!

 


Fremgangsmåde

TOMATSUPPE
Varm suppen op efter anvisning på emballagen.

ITALIENSKE BREADSTICKS
Fordel tomatsauce på brødskiverne og strø med ost og olivenolie.
Skær hver skive igennem på langs. Bag i ovn ved 200 °C i 8-10 min.

ANRETNING
Suppen serveres med mini mozzarella og pyntes med basilikumblade.
Servér hertil de sprøde pizza breadsticks.

Lignende opskrifter

Økologisk Tomatsuppe

med italienske meatballs og stegte peberfrugter

Økologisk Hønsekødsuppe

med chorizo, spidskålstagliatelle og jordskokker

Rugbrødscroutoner

med hvidløg og urtesalt

Mou Økologisk Tomatsuppe

Mou Økologisk Tomatsuppe

Cremet og flødelegeret tomatsuppe smagt til med basilikum. Kogt på økologiske høns, oksekraftben og suppeurter

Mou Økologisk Tomatsuppe er enkel og frisk. Suppen er uden fyld og kan derfor spises direkte, som den er, eller den kan bruges som base for dine egne kreative evner i køkkenet. Økologiske tomater giver den friske og naturlige smag, og så krydrer vi suppen med basilikum og jævner med fløde. Perfekt til hele familien.

Hos Mou laver vi suppe på den gammeldags måde: Vi kommer hele høns, oksekraftben og suppeurter i gryden og lader det hele koge i 8 timer. Sådan har vi gjort lige siden 1960'erne - og hvorfor ændre på det?