Økologisk Tomatsuppemed italienske meatballs og stegte peberfrugter

(7 vurderinger) Min vurdering: 0

Økologisk Tomatsuppemed italienske meatballs og stegte peberfrugter

  • 30 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 1 pk. Mou Økologisk Tomatsuppe, 800 g
Italian meatballs
  • 500 g hakket oksekød
  • 2 æg
  • 1 fed hvidløg
  • 1 løg
  • 1 tsk. salt
  • 1 spsk. tomatpuré
  • 1 spsk. røget paprika
  • 4 stilke persille
  • 0,5 dl vand
Stegte peberfrugter
  • 0,5 rød peberfrugt
  • 0,5 grøn peberfrugt
  • 0,5 gul peberfrugt
  • 1 spsk. frisk oregano
  • Olie
Print opskrift

Her er virkelig en tomatsuppe for hele familien. Den består af den klassiske Mou Økologisk Tomatsuppe, hjemmelavede meatballs eller kødboller og stegte peberfrugter. En ret med masser af smag og fylde - også for de mindste. 

Velbekomme!


Fremgangsmåde

Varm suppen op efter anvisning på emballagen.

ITALIEN MEATBALLS
Hak fint eller blend løg og hvidløg på en foodprocessor og vend sammen med de øvrige ingredienser.
Lad gerne farsen hvile 30 min. og form til kødboller på størrelse med en golfbold.
Kog kødbollerne i ca. 4 min. i letsaltet kogende vand og lad afdryppe før de steges i lidt fedtstof på en pande.

STEGTE PEBERFRUGTER
Skyl og snit peberfrugt i mindre stykker og steg kort i lidt olie på en varm pande.
Krydr med lidt salt og peber.

ANRETNING
Anret meatballs i suppeskåle sammen med de stegte peberfrugter.
Fordel den varme tomatsuppe over og drys til sidst med groft hakket oregano.

Lignende opskrifter

Økologisk Tomatsuppe

med italienske breadsticks og mini mozzarella

Økologisk Tomatsuppe

med pasta, pølser og peberfrugt

Mou Økologisk Tomatsuppe

Mou Økologisk Tomatsuppe

Cremet og flødelegeret tomatsuppe smagt til med basilikum. Kogt på økologiske høns, oksekraftben og suppeurter

Mou Økologisk Tomatsuppe er enkel og frisk. Suppen er uden fyld og kan derfor spises direkte, som den er, eller den kan bruges som base for dine egne kreative evner i køkkenet. Økologiske tomater giver den friske og naturlige smag, og så krydrer vi suppen med basilikum og jævner med fløde. Perfekt til hele familien.

Hos Mou laver vi suppe på den gammeldags måde: Vi kommer hele høns, oksekraftben og suppeurter i gryden og lader det hele koge i 8 timer. Sådan har vi gjort lige siden 1960'erne - og hvorfor ændre på det?