Økologisk Tomatsuppemed italienske meatballs og stegte peberfrugter

(7 vurderinger) Min vurdering: 0

Økologisk Tomatsuppemed italienske meatballs og stegte peberfrugter

  • 30 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 1 pk. Mou Økologisk Tomatsuppe, 800 g
Italian meatballs
  • 500 g hakket oksekød
  • 2 æg
  • 1 fed hvidløg
  • 1 løg
  • 1 tsk. salt
  • 1 spsk. tomatpuré
  • 1 spsk. røget paprika
  • 4 stilke persille
  • 0,5 dl vand
Stegte peberfrugter
  • 0,5 rød peberfrugt
  • 0,5 grøn peberfrugt
  • 0,5 gul peberfrugt
  • 1 spsk. frisk oregano
  • Olie
Print opskrift

Her er virkelig en tomatsuppe for hele familien. Den består af den klassiske Mou Økologisk Tomatsuppe, hjemmelavede meatballs eller kødboller og stegte peberfrugter. En ret med masser af smag og fylde - også for de mindste. 

Velbekomme!


Fremgangsmåde

Varm suppen op efter anvisning på emballagen.

ITALIEN MEATBALLS
Hak fint eller blend løg og hvidløg på en foodprocessor og vend sammen med de øvrige ingredienser.
Lad gerne farsen hvile 30 min. og form til kødboller på størrelse med en golfbold.
Kog kødbollerne i ca. 4 min. i letsaltet kogende vand og lad afdryppe før de steges i lidt fedtstof på en pande.

STEGTE PEBERFRUGTER
Skyl og snit peberfrugt i mindre stykker og steg kort i lidt olie på en varm pande.
Krydr med lidt salt og peber.

ANRETNING
Anret meatballs i suppeskåle sammen med de stegte peberfrugter.
Fordel den varme tomatsuppe over og drys til sidst med groft hakket oregano.

Flere opskrifter med tomat

Tomatsuppe a la Toscana

Suppe à la Bolognaise

Tomatsuppe

med bagte tomater og frisk tomatsalsa

Suppetilbehør

Hjemmelavede brødcroutoner

Butterdejsticks

Rugbrødsstave

Mou produkter

Produkter / Suppe
Mou Økologisk Tomatsuppe

800 g

Produkter / Suppe
Mou Tomatsuppe

1000 g

Produkter / Suppe
Mou Tomatsuppe med Kødboller og Krydderurter

700 g