Økologisk Tomatsuppemed pasta, pølser og peberfrugt

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Økologisk Tomatsuppemed pasta, pølser og peberfrugt

  • 30 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 1 pk. Mou Økologisk Tomatsuppe, 800 g
  • 160 g pasta (f.eks. penne)
  • 150 g Tulip Bacon i tern
  • 8 brunchpølser
  • 1 rød peberfrugt
  • 1 grøn peberfrugt
  • 1 chili
Print opskrift

En klassisk tomatsuppe kan udgøre en god base for børnevenlige retter. Her har vi fyldt suppen med pasta, pølser og peberfrugt, som børnene vil elske.

Mou økologisk tomatsuppe er brugt som base for suppen, så den er ekstra nem at lave og stadig fuld af smag. 

Velbekomme!

 


Fremgangsmåde

TOMATSUPPE
Steg bacon i en gryde et par minutter under omrøring inden suppen tilsættes og varmes langsomt op.

Steg imens brunchpølser i lidt fedtstof på en pande ved lav varme.

Kog pasta efter anvisning på emballagen og snit peberfrugter i lange stykker og chili i tynde skiver.

Vend de stegte pølser, strimlet peberfrugt, chili og pasta i suppen og varm i et par minutter.

ANRETNING
Servér suppen dampende varm med godt friskbagt brød. F.eks. kan vi anbefale vores suppebrød eller brødcroutoner. 

Flere opskrifter med tomat

Økologisk Tomatsuppe

med italienske meatballs og stegte peberfrugter

Italiensk sandwich med meatballs og salat

Økologisk Tomatsuppe

med italienske breadsticks og mini mozzarella

Suppetilbehør

Det gode suppebrød - nemme og lækre brød til suppen

Rugbrødscroutoner

med hvidløg og urtesalt

Butterdejsticks

Mou produkter

Produkter / Suppe
Mou Økologisk Tomatsuppe

800 g