Økologisk Tomatsuppemed pasta, pølser og peberfrugt

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Økologisk Tomatsuppemed pasta, pølser og peberfrugt

  • 30 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 1 pk. Mou Økologisk Tomatsuppe, 800 g
  • 160 g pasta (f.eks. penne)
  • 150 g Tulip Bacon i tern
  • 8 brunchpølser
  • 1 rød peberfrugt
  • 1 grøn peberfrugt
  • 1 chili
Print opskrift

En klassisk tomatsuppe kan udgøre en god base for børnevenlige retter. Her har vi fyldt suppen med pasta, pølser og peberfrugt, som børnene vil elske. Mou økologisk tomatsuppe er brugt som base for suppen, så den er ekstra nem at lave og stadig fuld af smag. 

Velbekomme!


Fremgangsmåde

TOMATSUPPE
Steg bacon i en gryde et par minutter under omrøring inden suppen tilsættes og varmes langsomt op.

Steg imens brunchpølser i lidt fedtstof på en pande ved lav varme.

Kog pasta efter anvisning på emballagen og snit peberfrugter i lange stykker og chili i tynde skiver.

Vend de stegte pølser, strimlet peberfrugt, chili og pasta i suppen og varm i et par minutter.

ANRETNING
Servér suppen dampende varm med godt friskbagt brød. F.eks. kan vi anbefale vores suppebrød eller brødcroutoner. 

Lignende opskrifter

Økologisk Tomatsuppe

med italienske breadsticks og mini mozzarella

Økologisk Tomatsuppe

med italienske meatballs og stegte peberfrugter

Mou Økologisk Tomatsuppe

Mou Økologisk Tomatsuppe

Cremet og flødelegeret tomatsuppe smagt til med basilikum. Kogt på økologiske høns, oksekraftben og suppeurter

Mou Økologisk Tomatsuppe er enkel og frisk. Suppen er uden fyld og kan derfor spises direkte, som den er, eller den kan bruges som base for dine egne kreative evner i køkkenet. Økologiske tomater giver den friske og naturlige smag, og så krydrer vi suppen med basilikum og jævner med fløde. Perfekt til hele familien.

Hos Mou laver vi suppe på den gammeldags måde: Vi kommer hele høns, oksekraftben og suppeurter i gryden og lader det hele koge i 8 timer. Sådan har vi gjort lige siden 1960'erne - og hvorfor ændre på det?