Crispy tomatsuppemed bacon og feta

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Crispy tomatsuppemed bacon og feta

  • 20 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 1 pk. Mou Tomatsuppe, 1000 g
  • 1 pk. Tulip Bacon i skiver
  • 1 tsk. finthakket rosmarin
  • 2 fed hvidløg, rives fint eller knuses
  • 160 g fetaost, brækket i mindre stykker
Print opskrift

Fremgangsmåde

Suppen koges op.
Baconskiverne ristes sprøde i ovnen eller på en pande. Afkøles og brækkes i mindre stykker.
Rosmarin og hvidløg kommes i suppen. Suppen fordeles i 4 skåle, og bacon og feta lægges i.
Serveres straks.


Tips

Fetaosten kan fint smeltes i suppen, men husk at smage til med honning eller sukker, da feta er en syrlig ost.

Lignende opskrifter

Det gode suppebrød - nemme og lækre brød til suppen

Gulerodsuppe

Græskarsuppe

med fetaost, blegselleri, sprød broccoli og syltede hvidløg

Produkter