Italiensk sandwich med meatballs og salat

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Italiensk sandwich med meatballs og salat

  • 30 min.
  • 4 personer

Ingredienser

Tomatsuppe
  • 500 g Mou Tomatsuppe
  • 1,5 spsk. sovsejævner
  • 20 g smør i tern
Meatball sandwich
  • 200 g Mou Kødboller, optøede
  • 2 spsk. neutral rapsolie
  • 2 små løg
  • 1 lille håndfuld bredbladet persille
  • 2 hjertesalat, skyllet og plukket i blade
  • 8 spsk. tomatsauce
  • 4 burgerboller
Print opskrift

Fremgangsmåde

Tomatsuppe:
Giv tomatsuppen et opkog og jævn den med saucejævner. Si nudlerne fra suppen.
Pisk koldt smør i suppen og smag til med salt.

Meatball sandwich:
Rist kødbollerne i olie på en stegepande. Tag panden af kogepladen når kødbollerne er gyldne og vend finthakket løg og bredbladet persille i.
Varm burgerbollerne i ovnen efter anvisning på emballagen. Skær burgerbollerne igennem og smør den øverste del med den lune tomatsauce.
Vend resten af tomatsaucen i kødbollerne.
Læg den skyllede salat og de hele persilleblade på den nederste burgerbolle og fordel kødbollerne mellem dem.
Læg den øverste del af burgerbollen på og servér.

Lignende opskrifter

Økologisk Tomatsuppe

med italienske breadsticks og mini mozzarella

Salatsuppe med løvstikke

Økologisk Hønsekødsuppe

med risnudler, kylling og sprød grønkål

Produkter