Tomatsuppe a la Toscana

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Tomatsuppe a la Toscana

  • 30 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 1 pk. Mou Tomatsuppe, 1000 g
Italian meatballs
  • 500 g hakket oksekød
  • 1 rødløg, hakket
  • 1 fed hvidløg, revet
  • 15 g revet parmesan
  • 1 spsk. persille
  • 2 æg
  • 1 spsk. oregano
  • 1 spsk. rosmarin
  • 1 spsk. hvedemel
  • Citronskal
  • 1 spsk. salt
  • 1 tsk. peber
Pynt
  • 0,5 squash
  • 1 spsk. rosmarin
  • Parmesan
Print opskrift

Fremgangsmåde

Italian meatballs:
Vend ingredienserne sammen og form små kødboller af ca. 20-25 g.
Steg på en stegepande tilsat rigeligt fedtstof til de er gyldne og lækre.

Opvarm den frosne Mou Tomatsuppe i en tykbundet gryde og sigt nudlerne fra.
Skær squash i små tern og hak rosmarin.
Servér suppen med kødboller, squash, rosmarin og revet parmesan.

Lignende opskrifter

Gullaschsuppe

med bladselleri og citrusfrugter

Græskarsuppe

med lime, kokosmælk og ingefær

Crispy tomatsuppe

med bacon og feta

Produkter