Nem suppe med pølse og pastaToppet med sprødt bacon og sød peberfrugt

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Nem suppe med pølse og pastaToppet med sprødt bacon og sød peberfrugt

  • 30 min.
  • 4 personer

Ingredienser

Print opskrift

Tomatsuppe med pasta, pølser og bacon

En nem aftensmad kan sagtens være en velsmagende fornøjelse, der varmer helt ind i sjælen. Prøv denne opskrift på tomatsuppe med pølse og pasta, der kræver minimum forberedelsestid, da basen består af Mou Økologisk Tomatsuppe. Til den cremede tomatsuppe har vi tilføjet lækker bacon, nykogt pasta, sprøde pølser og sød peberfrugt – en rigtig familie favorit.

 


Sådan tilbereder du retten

Suppe og pasta

  • Åben pakken med tomatsuppe, og læg den frosne suppe i en gryde. Varm op over medium varme til suppen når kogepunktet.
  • Kog pastaen efter anvisningen på pakken, så den er al dente.

Bacon og pølser

  • Steg baconternene på en pande. Rør jævnligt rundt i gryden og fortsæt med at stege, til ternene er gyldne, og fedtet er smeltet af. Baconen skal dog ikke blive helt sprød.
  • Tag baconternene af panden, og læg dem på et stykke køkkenrulle.
  • Steg brunchpølserne i baconfedtet på samme pande, indtil pølserne er let sprøde og gennemvarme.

Servering

  • Gør peberfrugterne klar ved at skære endeskiven med stilken af og fjerne frøene inde i peberfrugten. Skær begge peberfrugter i lange strimler.
  • Vask den lille chili, fjern kerner (pas på fingrene – de kan godt ’bide’ lidt ved direkte kontakt med huden), og hak chilien helt fint.
  • Hæld forsigtigt baconternene i den nu varme suppe. Tilsæt også pasta, chili, peberfrugt og pølser, og varm hele suppen godt igennem.
  • Fordel suppen i fire skåle med en pølse eller to pr. person, og servér den rygende varme suppe straks.
  • Velbekomme!


Tips

En mere voksen udgave med chorizo

Selvom denne suppe helt sikkert bliver en børnefavorit, så er voksne naturligvis også velkomne til at spise med. Her kan du, for at give suppen en lidt mere voksen smag, krydre ekstra med chili eller måske bruge en god spicy chorizopølse i brunch-størrelse.

Prøv tomatsuppe med chorizo

 

Om tomatsuppe med pølse

Mou Økologisk Tomatsuppe er brugt som base for opskriften, så er den ekstra nem at lave og stadig fuld af smag.

Vi har nemlig brugt rigtig lang tid, faktisk hele otte timer, på at koge økologiske høns og oksekraftben samt en masse gode suppeurter, til en dejlig grundsuppe, som derefter har fået godt med tomat, god økologisk piskefløde og et strejf af basilikum.

Se hele vores udvalg af supper