Suppe à la Bolognaise

(1 vurderinger) Min vurdering: 0

Suppe à la Bolognaise

  • 35 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 1 pk. Mou Tomatsuppe, 1000 g
  • 1 pk. Tulip Bacon i skiver
  • 250 g hakket oksekød
  • 3 gulerødder, skrælles og skæres i skiver
  • 4 stængler blegselleri, snittes fint
  • 4 spsk. finthakket persille
  • 1 spsk. revet citronskal
  • 3 laurbærblade
  • 3 fed hvidløg, rives fint eller knuses
  • 3 spsk. olie til stegning
  • Friskkværnet salt og peber
Print opskrift

Fremgangsmåde

Suppen varmes op.
Imens sauteres oksekød, gulerødder og blegselleri i olie i en gryde 8-10 min.
Suppe, laurbærblade, hvidløg, persille og citronskal tilsættes.
Suppen koges langsomt op og smages til med salt og peber.
Baconskiverne steges sprøde på en pande eller i ovnen og brækkes i mindre stykker.
Suppen fordeles i 4 skåle og drysses med de sprøde baconstykker.
Serveres straks.

Flere opskrifter med tomat

Økologisk Tomatsuppe

med italienske breadsticks og mini mozzarella

Økologisk Tomatsuppe

med italienske meatballs og stegte peberfrugter

Tomatsuppe

med bagte tomater og frisk tomatsalsa

Suppetilbehør

Italienske breadsticks

Rugbrødsstave

Hjemmelavede brødcroutoner

Mou produkter

Produkter / Suppe
Mou Tomatsuppe

1000 g

Produkter / Suppe
Mou Tomatsuppe med Kødboller og Krydderurter

700 g

Produkter / Suppe
Mou Økologisk Tomatsuppe

800 g