Tomatsuppe med bagte tomater og frisk tomatsalsa

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Tomatsuppe med bagte tomater og frisk tomatsalsa

  • 1 t. 10 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 1 pk. Mou Tomatsuppe, 1000 g
  • 200 g cherrytomater, skæres i kvarte
  • 2 tsk. friskhakket rosmarin
  • 400 g modne tomater, skæres i tern
  • 1 spsk. finthakket rødløg
  • 1 tsk. finthakket, rød chili
  • 1 tsk. fintrevet hvidløg
  • 0,5 dl limesaft
  • 1 spsk. finthakket, bredbladet persille
  • Friskkværnet salt og peber
Print opskrift

Fremgangsmåde

Suppen varmes op.
Cherrytomater vendes med rosmarin, salt og peber og bages på bagepapir i en forvarmet ovn i ca. 1 time ved 170 °C.
Tomater, rødløg, chili, hvidløg, limesaft og persille vendes sammen, og salsaen smages til med salt og peber.
Suppen fordeles i 4 skåle, og de bagte cherrytomater og tomatsalsaen lægges i.
Serveres straks.


Tips

Denne suppe smager fantastisk med lun, fast gedeost, revet citronskal og friskkværnet peber.
Gedeosten brækkes i stykker og lunes i suppen.

Lignende opskrifter

Aspargessuppe

med pesto og sprød bacon

Cremet aspargessuppe

med røræg, forårsløg og sprød bacon

Italiensk blomkålsuppe

med sprød bacon

Produkter