Tomatsuppe med tilbehør af feta og agurk

(1 vurderinger) Min vurdering: 0

Tomatsuppe med tilbehør af feta og agurk

  • 20 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 1 pk. Mou Tomatsuppe, 1000 g
  • 60 g hel fetaost (se 'Tips')
  • 0,5 agurk (se 'Tips')
  • 100 g brødcroutoner (se 'Tips')
Print opskrift

Sommerlig tomatsuppe med let tilbehør

Mou Tomatsuppe er en af de supper, der fungerer hele året rundt. Når det er møgvejr om vinteren, er suppen og et varmt tilbehør som at få et dejligt tæppe over sig. Men suppen er mindst lige så lækker om sommeren, hvor den kan serveres med mere sommerligt tilbehør, der er friskt og kølende på en varm dag.

Tomatsuppen i denne opskrift er den klassiske Mou Tomatsuppe, men tomatsuppens tilbehør består af knasende sprød agurk og saltet hvid feta, som langsomt smelter ud i den varme suppe. Et skønt og let sommermåltid, der gør sig godt som aftensmad på terrassen eller altanen.

 


Sådan tilbereder du retten

  • Åben pakken med Mou Tomatsuppe. Læg den frosne tomatsuppe i en gryde, og sæt gryden over ved medium varme. Lad suppen varme op til kogepunktet under jævnlig omrøring.
  • Skær eller bræk fetaen i mindre stykker. Du kan også bruge feta, der allerede er skåret i tern.
  • Skær agurken i mindre tern.
  • Fordel suppen i fire skåle, og læg agurketern og fetastykker i hver portion. Drys med croutoner.
  • Server med det samme.
  • Velbekomme!

 


Tips

Flere idéer til tomatsuppe tilbehør

Det friske tilbehør af agurk og feta er noget, der sætter gang i sommerfornemmelserne. Du kan dog nemt bruge andre friske, sprøde sommergrøntsager som tilbehør til denne suppe – enten sammen med eller i stedet for agurken. Prøv for eksempel sprøde, nye squash, små søde tomater eller en peberfrugt i små tern for en frisk og sommerlig topping.

Se vores suppefyld

Serveringstilbehør

Et knasende sprødt element klæder de fleste supper – og det behøver ikke være besværligt at trylle frem. Brug eksempelvis et daggammelt rugbrød til at lave lækre rugbrødscroutoner. Det eneste, du skal gøre, er at vende brødet i olie og herefter riste det sprødt på panden eller i ovnen.

Læs opskriften på rugbrødscroutoner