Græskar-chili suppe

Græskar-chili suppe

Hokkaido græskarsuppe med mild chili - kogt på høns og suppeurter, 1000 g

Her har vi sat en opskrift sammen af global inspiration, med udgangspunkt i hokkaido græskar, der oprindeligt stammer fra den japanske ø af samme navn. Uchiki kuri, som de hedder på japansk, er lidt mindre og lidt mere faste og nøddeagtige end de store amerikanske græskar, du måske kender fra halloween. De hokkaido græskar, Mou benytter, dyrkes i Danmark. Hokkaido græskar indeholder A-vitaminer, betacaroten, C-vitamin, B6 vitamin og flere mineraler, og de er kendt for at virke varmende på kroppen. Vores græskar-chili suppe starter med kraften fra en hønsefond og så naturligvis masser af græskarpasta. Vi flødelegerer suppen, og chili og andre krydderier gør den pikant.

Ingredienser: Suppe (74%) (kogt på vand, høns, oksekraftben, porrer, gulerødder, persillerod, SELLERI, pastinak, salt), græskarpasta (11%) (hokkaidogræskar (54%), kartoffel, vand, porre, løg, sukker, persillerod, eddike, æbleeddike, timian, krydderiekstrakter), PISKEFLØDE (7%), tomatpuré, majsstivelse, OSTEPULVER, gærekstrakt, salt, sukker, paprika, chili.

Næringsindhold pr. 100 g
Energi 205 kJ / 49 kcal
Fedt 3 g
- heraf mættede fedtsyrer 2 g
Kulhydrater 4,5 g
- heraf sukkerarter 2 g
Protein 1 g
Salt 1 g

Hot & Spicy fra Mou