Mou Gullaschsuppe

Mou Gullaschsuppe

Kraftig oksekødsuppe med løg, kartoffel, oksekød, rød peberfrugt og champignon. Kogt på oksekraftben, okseskanker og suppeurter, 1000 g

Gullasch har sin oprindelse i Ungarn, hvor maden traditionelt er både solid og krydret, så den har kraft og temperament. Mou Gullaschsuppe er lavet med respekt for de ungarske traditioner, og kan derfor genkendes på dets varme og styrke.

Basen i Mou Gullaschsuppe er vores kraftfulde oksekødsfond, men selve sjælen i gullaschsuppen ligger i krydderierne – ikke mindst i paprikaen. Den fyldige og krydrede suppe har et fyld af oksekød og grøntsager, som giver struktur og mæthedsfornemmelse.

Ingredienser: Suppe 80%: (Kogt på vand, oksekraftben, okseskanker, porrer, gulerødder, persillerod, SELLERI, pastinak, salt), tomatpuré, majsstivelse, gærekstrakt, sukker, krydderier, HVEDEMEL, hvidløgspuré, salt, løg, druesukker, glukosesirup. Fyld 20%: Løg, kartoffeltern, kogt oksekød, rød peberfrugt, champignon.

Næringsindhold pr. 100 g
Energi 153 kJ / 36 kcal
Fedt 0,6 g
- heraf mættede fedtsyrer 0,2 g
Kulhydrater 5,0 g
- heraf sukkerarter 1,7 g
Protein 2,4 g
Salt 1,1 g

Sans suppen

 

Visuelt

Mou Gullaschsuppe har en lys brunlig farve og er i det hele taget domineret af jordfarver. Det visuelle udtryk stemmer overens med den cremede smagsoplevelse kombineret med grøntsagerne og de møre trævler af oksekød, som kan anes under suppens overflade.

Duft

Den rige duft suppleres af en fyldig og intens smag, hvor særligt krydderierne og oksekødsbouillonen er fremtræden. Gullaschsuppen giver dig en cremet fornemmelse i munden, og med det møre oksekød og grøntsagerne kommer der ekstra tekstur og fylde til suppen.

Smag

I takt med, at gullaschsuppen varmes op, vil duften af oksekød, tomat og rød peber sprede sig i køkkenet. Du kan desuden ane de kogte grøntsager og krydderierne i suppens duft, og det er tydeligt at sanse allerede her, at gullaschsuppen er rig på smag.

Supper fra Mou

Tips

Giv klassikeren et syrligt twist

Mou Gullaschsuppe er ikke kun en ren fornøjelse at spise, som den er. Du kan også give den klassiske suppe et twist ved at tilføje forskelligt fyld og toppings. Bring for eksempel flere smage i spil ved at servere gullaschsuppen med en frisk og syrlig citrussalat på toppen.

Flere opskrifter med Mou Gullaschsuppe

 

Nemt friskbagt suppebrød til gullaschsuppen

En god suppe bliver kun endnu bedre med et friskbagt suppetilbehør – og det behøver ikke at tage lang tid at forberede. På mindre end 30 minutter kan du bikse dette suppebrød sammen, som går godt til alle slags supper.

Prøv flere slags suppetilbehør

FAQ

Gullasch er en velkendt ungarsk ret, som på originalsproget hedder gulyás. Gulyás betyder oprindeligt hyrde, og retten blev til blandt hyrderne på den ungarske slette, pusztaen, hvor man havde brug for masser af energi til dagen.

Lav gullaschsuppe fra bunden

Det er svært at sætte et præcist tal på, hvor mange kalorier gullaschsuppe indeholder, da det afhænger af ingredienser, fyld og proportioner imellem suppe og fyld. Mou Gullaschsuppe indeholder 36 kalorier pr. 100 gram.

Prøv vores klassiske oksekødsuppe