Oksekødsuppe

Oksekødsuppe

Kogt på oksekød, oksekraftben og suppeurter, 1000 g

Tænk på dampende oksekødsuppe, og du vil sikkert allerede fornemme styrken og mærke varmen brede sig i kroppen. Derfor er suppen så dejlig til vinterdage og hyggeaftener, især efter en aktiv dag. Oksekødsuppen kan være et måltid i sig selv eller en appetitvækker til en god middag. Det er derfor altid vigtigt, at suppen er fuld af kraft. Det er ikke blot varmen, der giver styrke, det er også smagen og næringen fra de gode råvarer. Hos Mou laver vi oksekødsuppe på helt traditionel måde, og uden genveje. Vi starter med den rigtige oksekødsfond, hvor vi har kogt kraften af oksekød, kraftben og suppeurter, og så bruger vi solide grøntsager, der også er repræsenteret i den danske køkkenhave som gulerod, selleri og porre.

Ingredienser: Suppe 90 % ((kogt på vand, oksekraftben, okseskanker, porrer, gulerødder, persillerod, SELLERI, pastinak, salt), oksemarvfedt, salt, gærekstrakt, krydderi- og grøntsagsekstrakter (indeholder SELLERI)), Grøntsagsblanding 10% (gulerødder, SELLERI, porrer).

Næringsindhold pr. 100 g
Energi 91 kJ / 22 kcal
Fedt 2 g
- heraf mættede fedtsyrer 0,8 g
Kulhydrater 0,5 g
- heraf sukkerarter 0 g
Protein 0,5 g
Salt 1 g

Mou Klar & Klassisk